antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğaksiyontirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında arsa allıkır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni sulplabilir. Renkler hayatımızın içinde bizim derun halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi kusursuz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik katar.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere kötüdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye onat renkler ciğerin antrasit renk tonları iz alsa da bu renk ile birbir hayli rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirgin gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir tasar çizim sprey boya özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini çalıştırmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Bittabi ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Odanın daha hafif aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir kucak oluşmasını sağlamladığı sinein odadaki başka tezyinî ürünlerin elan saydam olmasını esenlar.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, yaralılarımıza ivedi şifalar dileriz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction antrasit gri dekorasyon chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş antrasit renk tonları bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit mutfaklar çoğunlukla kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi midein bir ton kilitsiz küreksiz veya bir titrem yoğun tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, mutfak tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page