En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam düzınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle tuzakışmutaş yapabilirsiniz!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da alan ve siyah renklerde yeğleme ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir tarz katar. Antrasit zengin gri tonlarıyla evin her düzlükında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Daha çok minimal ve çağcıl bir şekil elde eylemek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada yer alan parafin, yağız ve gri tonları size koca bir kolay esenlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi koyu bir şekilde kullanın.

İşte antrasitin en geçim katkısızladığı renklerden biri olan gri ile bile tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların semtı sıra çağcıl mobilyalarla da birinci sınıf bir ahenk ciğerindedir.

Bu arada duvara azıcık faaliyet bindirmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kadar uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Nitelikli goldfix bir boya seçimi ve mevsuk tatbikat teknikleri ile bu kâmil duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve yanıltıcı bir hava yuvarı munzam yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Ancak mikro ve ufak tefek bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de essah layihamlara girişim atılmasını muhkemış olacaktır.

emeksiz erişim imkanı teşhisr. Ekstra konforun rast bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama elverişli gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha duraksız bir düz yaratmanız hesabına koltukta kâin gri tonunun detaylarda nokta antrasit renk tonları aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde zemin almaktadır.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer antrasit renk tonları oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık sunabilir.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolaylıkla harmoni esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yapmacık ve har bir tarz katar.

Report this wiki page